FROKOSTBUFFET SILKEBORG


Forret

Peking suppe

Japansk Sushi

Nigiri – Uramaki – Futomaki – Hosomaki-Vegetar

Stor salat bar

Masse forskellige varianter i salatbaren

Kinesisk varme retter

Mindst 24 forskellige lækre varme retter

Dessert

Ris a la mande m. kirsebær sauce (Starter fra 19/11-202)
Frisk frugt, softice og frisk brygget Kaffe

FAST LAVPRIS: KUN 149,-
Børn under 12 år KUN 79,-


All inclusive buffet

Med husets vin, fadøl og sodavand ad libitum i 3 timer, skal bestilles af hele bordet.

Pris KUN 329,-


Prøv den bedste frokostbuffet i Silkeborg

Søger du efter den lækreste frokostbuffet i Silkeborg? Så er du landet det helt rette sted. Hos King Buffet tilbyder vi nemlig netop dét – den lækreste frokostbuffet i Silkeborg. Vores udvalg af retter spænder bredt, og vi tør næsten godt garantere, at du finder noget i buffeten, som falder i din smag. Se overstående menukort og vurdér, om ikke der er noget, der taler til dig. Af spisesteder i Silkeborg til frokost er vi én af dem, der har absolut mest at byde på – ja, faktisk er vi den største kinesiske frokost restaurant i Silkeborg. Du kan altså trygt vælge os næste gang, du tager en veninde, et familiemedlem eller en partner under armen og går på opdagelse efter noget lækkert frokost. Læs mere om vores frokost tilbud i Silkeborg her på siden eller bestil dit bord allerede nu.

Vores all inclusive frokostbuffet i Silkeborg er populær blandt mange

Noget af det, vi især er kendte for i Silkeborg og omegn, er vores all inclusive buffet. Med denne frokostbuffet i Silkeborg kan du spise lige alt det, du kan, i hele 3 timer. Tilhørende er husets vin, fadøl og sodavand, og du kan derfor også være helt sikker på at gå mæt herfra. Vores buffet er den største kinesiske buffet i området, og du kan blandt andet nyde det lækreste Mongolian BBQ & Grill, sushi, indbagt mad og meget, meget mere. Faktisk tør vi næsten godt garantere, at du får svært ved at stoppe igen, når først du er kommet i gang med vores frokost i Silkeborg.

Frokostbuffet i Silkeborg – de er noget for enhver smag!

Vores frokostbuffet i Silkeborg er egnet for hele familien. Du behøver altså ikke at tøve med at tage hverken børn eller voksne med ind at spise på vores Silkeborg restaurant til frokost – vi har mad til både store og små. Uanset om du er mest til indbagte rejer, sushi, kinesisk suppe eller om du glæder dig allermest til desserten – så har vores frokostbuffet i Silkeborg noget for dig. Så hvad venter du egentlig på? Bestil bord allerede nu og oplev den bedste frokost i Silkeborg!

Tilbage til forside

gå tilbage til toppen