Af take away har vi hos King Buffet Silkeborg et stort udvalg af kinesiske wok retter og foretter, japansk sushi og wok bokse gennem ’Wok This Way’. Det er nemlig ikke kun hos King Buffet du kan bestille take away. Gennem os kan du også finde Wok This Way’s lækre wok bokse med de helt unikke sauces, som ejeren helt selv har opfundet opskrifterne på. Det er et simpelt og smart koncept som gør det nemt for dig der ønsker helt selv at bestemme ingredienserne i din wok boks. Du kan vælge mellem mange lækre og friske råvarer til din personlige wok boks. Vi har også samlet en række af bokse menuer som vi anbefaler som er en del af vores take away i Silkeborg. Ydermere kan du vælge blandt vores store udvalg af sushi menuer og de klassiske forretter som er et must til sushi. Vores take away i Silkeborg byder også på kinesiske retter og forretter som også er en del af vores buffet menu. Herunder kan du læse mere om nogle af de kategorier vi har indenfor take away i Silkeborg.

Alle take away er kun til afhentning!

Byg selv wok boks

Som en del af vores take away kan du bygge sin helt egen wok boks gennem brandet Wok This Way, så den passer lige til din smag. Konceptet er smart og gør at du får din wok ret lige som du selv vil have den. Her starter du med at vælge mellem jasminris, æggenudler, gule nudler, risnudler, udonnudler eller en grønsagsboks. Derefter vælger du hvilke grønsager, kød og sauce du ønsker i din wokblanding.

Anbefalet bokse menuer

Vi har samlet nogle wok bokse vi anbefaler som take away i Silkeborg. Her har vi sammensat 9 forskellige bokse af forskellige smage og ingredienser hvor du får en tilhørende valgfri sodavand til. Vælg mellem Bangkok, Hanoi, Beijing, Sichuan, Tokyo, Little Rock Man, Wok You Long Time, Hong Kong eller vores månedstilbud. Find den menu så matcher dine smagsløg.

Luksus sushi menuer

Som take away i Silkeborg kan du også få sushi. Vælg mellem de klassiske forretter: edemamebønner, tangsalat og rispapirsruller. Derefter kan du vælge mellem en række lækre sushi menuer vi har sammensat. Du kan se på siden hvor mange stykker sushi og hvilken salgs de forskellige menuer indeholder.

Kinesiske retter

Buffet kan også være take away. Hos os har du mulighed for at byde dine gæster på kinesisk buffet derhjemme. Vi har sammensat en række menuer med retter og mængde alt efter antal af personer du vil byde på buffet. Derudover kan du også blot bestille forskellige kinesiske retter som take away. Vælg her mellem forskellige supper, hotwings, forårsruller, Crispy rejer, blæksprutte og mange andre. Vælg også mellem en lang række lækre kinesiske hovedretter.

Tilbage til forside

gå tilbage til toppen